Zákaznická podpora:info@diatomplus.cz

Křemelina jako prostředek pro krásu – zdravé vlasy, nehty a pokožka

Oxid křemičitý je základním prvkem, který udržuje Vaše vlasy a nehty zdravé a krásné. Je však mnohem více, než jen nezbytnou složkou kosmetických a zdravotnických doplňků. Tyto doplňky jsou často velmi drahé a mohou výrazně zasahovat do rodinného rozpočtu. Naštěstí pro Vás je tato přísada, za kterou chtějí firmy platit vysoké sumy, k dispozici ve velkém a za zlomek ceny.

Křemelina, nebo Diatomaceous Earth (DE), je téměř čistý křemík. Její každodenní užívání je naprosto bezpečné a pomáhá udržet silnější vlasy, pokožku a nehty. Křemelinu DiatomPlus můžeme srovnat s betonovým sloupem výškových budov: pokud pracuje vedle jiných minerálů, mohou společně vytvářet odolnou a plně funkční strukturu. Pokud ale odložíte nějaký základní minerál, který Vaše tělo tak velmi potřebuje, začnou se projevovat vedlejší účinky.

 

Křemelinou k mladistvé pleti

Problémy s pletí jsou jedním z přirozených projevů stárnutí. Právě stárnutím se tkáň degeneruje čím dál rychleji a pleť postupně ztrácí schopnost dostatečně zadržovat vlhkost. Oxid křemičitý může pomoci degenerativní proces vaziva zpomalit. S křemelinou DiatomPlus lze vitalitu člověka, která se mnohdy s plynutím času ztrácí, udržovat stejně jako stav a vzhled pokožky.

Pojivová tkáň obsahuje kolagen, elastin, mukopolysacharidy a uhlohydráty, které pomáhají zadržovat vlhkost. Tato pozoruhodná schopnost zadržovat vlhkost udržuje vazivo pružné a je důležitá při prevenci předčasného stárnutí. Každý z těchto důležitých prvků obsahuje velké množství oxidu křemičitého.

Můžeme tedy říct, že kolagen, který je z velké části složen z oxidu křemičitého, může být lepidlem, které nás drží pohromadě. Dostatek oxidu křemičitého nám může dodat svěžejší a mladistvější vzhled a přispět tak k celkové vitalitě člověka.

Pravidelným přísunem křemeliny DiatomPlus si Vaše pokožka udrží mnohem déle mladistvý a svěží vzhled. Neočekávejte však okamžité výsledky. Nejvhodnější je začít s užíváním křemeliny DiatomPlus ještě před tím, než zaznamenáte zhoršený stav kolagenu na vráskách v oblasti obličeje a na těle.

 

Vlasy, které září

Vlasy jsou nejvýraznější ozdobou, jakou ženy a muži mohou mít, proto si zaslouží veškerou naši pozornost. Při dávce 90 mikrogramů na jeden gram jsou vlasy téměř stejně bohaté na oxid křemičitý jako zdravé kosti dospělého člověka, které mají 100 mikrogramů na jeden gram. Oxid křemičitý tedy představuje jeden ze základních komponentů pro zdravé vlasy.

Křemelina slouží jako prevence proti vypadávání vlasů. Regeneruje a podporuje růst nových, zdravějších, silnějších vlasů plných lesku.

Vlasy jsou prvním signálem, který Vás upozorní na nedostatek křemíku. Průměrný dospělý člověk má na hlavě 100 000 až 150 000 vlasů. Denně mu vypadne průměrně 100 vlasů, což je zcela přirozené. Zdravému člověku ale stejné množství naroste zpátky.

V případě nedostatku křemíku v těle počet nově narostlých vlasů výrazně klesá, což vede k úbytku vlasů a v některých případech až k úplné plešatosti. V aurvédské medicíně je oblíbená rostlina Amla, ze které se dělají posilující, výživné zábaly na vlasy.

Někteří lidé trpící zvýšeným vypadáváním vlasů jednoduše potřebují zvýšit příjem křemíku, aby obnovili růst svých vlasů. Stejně jako u jiných nutričních změn může trvat několik týdnů, než si všimnete nových přírůstků vlasů. Tvorba nových vlasů vyžaduje trpělivost a čas. K podpoření klidu ve Vaší mysli doporučujeme pít bylinný nálev z indické bylinky zvané BACOPA – BRAHMI.

Na druhou stranu, i když netrpíte nedostatkem křemíku, jeho přidáním do Vašeho systému dokážete divy s Vašimi vlasy, pokožkou, pletí a nehty. Jak jsme již zmínili na začátku, mnoho společností používá křemík jako základní ingredienci do vlasových a dermatologických přípravků. I když hledáte jen něco pro hezčí vlasy či pleť, Křemelina DiatomPlus je jednoduchou cestou, jak spatřit rozdíl již během několika týdnů.

 

Zdravé zuby a dásně

Křemelina (oxid křemičitý) má obrovský podíl na tvorbě a tvrdosti zubní skloviny, zabraňuje tvorbě zubního kazu a udržuje zuby pěkné a zdravé. Zabraňuje také krvácení dásní, astrofii dásní a „ústupu dásní“, které mají za následek trvalé poškození až ztrátu zubů. Křemelina efektivně bojuje se zubním kazem a zabraňuje jeho tvorbě, rozkladem kostí, zubů a záněty.

 

Pevné a lesklé nehty

Naše nehty jsou komplexní proteinová struktura, která dorůstá měsíčně o 4 až 5 milimetrů a jen v případě nedostatku se jejich růst zpomaluje. Jediným způsobem, jak bojovat proti poklesu kostní tkáně, je začít s doplňováním oxidu křemičitého a užíváním křemeliny. Vzhledem k osobním zkušenostem nemohu a nebudu doporučovat nic jiného než křemelinu DiatomPlus, která je tou nejefektivnější alternativou, jakou Vám mohu doporučit.

Při užívání křemeliny DiatomPlus se lámavé nehty stanou minulostí už v krátkém čase. Oxid křemičitý, jehož křemelina DiatomPlus obsahuje až 94 %, komplexně zlepší kvalitu vašich nehtů, zvýší jejich tvrdost, lesk a sníží citlivost na lámavost. Ozdravné účinky křemeliny DiatomPlus budete pozorovat nejvýrazněji na Vašich vlasech, nehtech, pleti, pokožce a zubech.

Oxid křemičitý je stejně důležitý pro naše vlasy jako i pro jiné tkáně v našem těle. Jak možná víte, kolagen zvyšuje pružnost pokožky a zlepšuje její vzhled, ale co jste zřejmě nevěděli je fakt, že za svou kvalitu vděčí právě oxidu křemičitému.

 

Více informací

E-shop DiatomPlus

Křemelina, křemelina, Kremelina, kremelina, Kremelína, kremelína, Křemelína, křemelína, imunita, superfoods, bylinky, byliny, vitaminy, vitamíny, kosmetika, doplnky stravy, neem, moringa, dračí krev, mumio, aloe vera, boswellia, bacopa, výživové doplnky, parazity, odčervenie, diéta, chudnutie