Zákaznická podpora:info@diatomplus.cz

Křemelina: zdravotní výhody pro člověka

Křemelina DiatomPlus je organický zdroj rostlinného křemíku pocházející z planktonu, který je obsažen v oceánech nebo jezerech. Obsahuje 28 základních minerálů a stopových prvků (vápník, hořčík, draslík, měď, fosfor, selen, zinek, železo atd.). Křemík, jakožto součást oxidu křemičitého, je účinný v prevenci předčasného stárnutí. Má vysoké protizánětlivé účinky a zrychluje hojení ran. Křemík je rovněž zodpovědný za zabudovávání vápníku a ukládání minerálů do kostí. Urychluje hojení zlomenin a snižuje zjizvení v místě zlomu. Vyživuje klouby, kosti, vazy, působí proti stárnutí pokožky, zlepšuje stav svalů a nehtů.

Hrany zkamenělých rozsivek, ze kterých křemelina vznikla, jsou užitečné jako bezpečný a netoxický čistící prostředek pro naše střeva. Představují tedy velmi účinnou ochranu proti parazitům přítomným v trávícím traktu. Pokud budete křemelinu užívat po dobu 90 dní, pokryjete tím celý životní cyklus parazitů.

kremelina-diatom

Velmi ceněná je její schopnost pohlcovat nečistoty. Prochází trávícím traktem, přitahuje a absorbuje bakterie, virusy, prvoky, houby, candida (tj. druh kvasinky způsobující ústní a genitální houbové infekce), endotoxiny. Absorbuje a odstraňuje pesticidy, těžké kovy a pozůstatky léčiv. Čistí stěny střeva od hlenu a v něm usazené plísně. Zajišťuje pravidelný pohyb střev a jejich zdravější stav. Umožňuje lepší vstřebávání živin do organismu, stimuluje metabolismus a napomáhá tím ke ztrátě nadbytečné váhy. Snižuje cholesterol i vysoký krevní tlak.

Výhody pravidelného užívání křemeliny:

  1. Zmírňuje nebo odstraňuje bolesti kloubů
  2. Zdravější pleť
  3. Zdravější vlasy – lesk, pevnost, pružnost
  4. Pravidelná stolice
  5. Odstraňuje zácpu a průjem
  6. Zvyšuje tělesnou energii
  7. Snižuje potřebu spánku
  8. Má protizánětlivé účinky
  9. Zdravější zuby a dásně
  10. Zpevňuje nehty
  11. Posilňuje celkovou imunitu
  12. Snižuje chuť k jídlu
  13. Zlepšuje stav pokožky – akné, ekzémy, svrbění, stařecké skvrny, vrásky
  14. Prevence osteoporózy

Doporučené dávkování

1 až 2 čajové lžičky rozmíchané ve sklenici vody. Hned po rozmíchání by se měl roztok vypít. Křemelinový prášek se nerozpustí, proto je tekutinu nutné několikrát při pití promíchat, aby se zabránilo jejímu usazování.

Po 1 až 2 týdnech užívání můžete dávky zvýšit a čajové lžičky vyměnit za polévkové lžíce. Křemelinu stačí užívat maximálně 2x denně. Je bílá, bez zápachu a bez chuti. Nadbytečné množství tělo vyloučí.

Křemelina by se neměla přidávat do teplé vody, protože se krystalky působením tepla rozpustí a její užívání tím ztratí svůj detoxikační efekt. Do vlažné vody se ale přidávat může. Jedná se o čistě přírodní produkt vhodný i pro děti a zvířata.

Křemelina je rovněž vhodná pro vnější použití. Můžete ji přidat do pleťové masky pro čistější pokožku, do zubní pasty pro bělejší zuby a zdravější dásně nebo ji nasypat do koupele na zpevnění pokožky a přečištění celého těla. Více o výhodách a možnostech použití křemeliny DiatomPlus najdete na našich stránkách.

Křemelinu koupíte na DiatomPlus.cz

Křemelina, křemelina, Kremelina, kremelina, Kremelína, kremelína, Křemelína, křemelína, imunita, superfoods, bylinky, byliny, vitaminy, vitamíny, kosmetika, doplnky stravy, neem, moringa, dračí krev, mumio, aloe vera, boswellia, bacopa, výživové doplnky, parazity, odčervenie, diéta, chudnutie