Zákaznická podpora:info@diatomplus.cz

Vedlejší účinky křemeliny

Mnoho z Vás určitě napadla otázka: Jaké má potravinářská křemelina DiatomPlus vedlejší účinky? Ve zkratce se dá říct, že žádné známé vedlejší účinky, které by mohly ohrozit zdraví lidí nebo zvířat, nemá. Řada posudků a laboratorních testů konstatuje pouze to, že žádné vedlejší účinky neexistují.

Osvědčení o nezávadnosti křemeliny DiatomPlus najdete přímo na eshopu společnosti – v hlavním horním menu pod názvem Osvědčení.

Naslouchejte svému tělu

Samozřejmě i v tomto případě platí staré dobré pravidlo, že všeho moc škodí. Snažte se užívat jen jednu nebo dvě polévkové lžíce křemeliny v průběhu 24 hodin, které rozmícháte ve studeném nápoji nebo jídle. Taky se ujistěte, že kupujete potravinářskou křemelinu (více o druzích křemeliny najdete ve článku Jaké známe typy křemeliny a jaké je jejich využití) od ověřeného a spolehlivého prodejce, který Vám bude ochoten poskytnout certifikát o zdravotní nezávadnosti. V opačném případě se takovýmto prodejcům vyhýbejte obloukem a neohrožujte své zdraví.

Potravinářská křemelina, která je určena pro lidské použití, poskytuje důležité zdravotní výhody především díky vysokému obsahu oxidu křemičitého. Ty nejkvalitnější křemeliny se skládají až z 94% amorfního oxidu křemičitého (SiO2). V minulosti lidé dokázali přijmout dostatek oxidu křemičitého ze samotných potravin. Nárůstem moderního hybridního potravinářského průmyslu a zvýšením toxicity půdy se však stalo realitou, že v ovoci a zelenině se už dnes nenachází více než 1/3 oxidu křemičitého potřebného pro zdravé fungování těla.

Důraz je třeba klást těhotným nebo kojícím ženám, které by se před začátkem užívání křemeliny měly poradit se svým lékařem.

Křemelinu koupíte na diatomplus.cz

Křemelina, křemelina, Kremelina, kremelina, Kremelína, kremelína, Křemelína, křemelína, imunita, superfoods, bylinky, byliny, vitaminy, vitamíny, kosmetika, doplnky stravy, neem, moringa, dračí krev, mumio, aloe vera, boswellia, bacopa, výživové doplnky, parazity, odčervenie, diéta, chudnutie